Publication detail
Stanovení cínu v konzervovaném ovoci
Křivánková, N. Diviš, P.
Original Title
Stanovení cínu v konzervovaném ovoci
English Title
Tin determination in canned fruits
Type
abstract
Language
Czech
Original Abstract
Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce
English abstract
This work deals with tin determination in canned fruits and with the problem of tin release from metal packaging
Keywords
cín, ovoce, konzervy
Key words in English
tin, canned fruits
Authors
Křivánková, N.; Diviš, P.
Released
6. 12. 2013
ISBN
978-80-214-4822-3
Book
Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů
Pages from
22
Pages to
22
BibTex
@misc{BUT104063,
author="Křivánková, N. and Diviš, P.",
title="Stanovení cínu v konzervovaném ovoci",
booktitle="Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů",
year="2013",
pages="22--22",
isbn="978-80-214-4822-3",
note="abstract"
}