Publication detail

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Křivánková, N. Diviš, P.

Original Title

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

English Title

Tin determination in canned fruits

Type

abstract

Language

Czech

Original Abstract

Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce

English abstract

This work deals with tin determination in canned fruits and with the problem of tin release from metal packaging

Keywords

cín, ovoce, konzervy

Key words in English

tin, canned fruits

Authors

Křivánková, N.; Diviš, P.

Released

6. 12. 2013

ISBN

978-80-214-4822-3

Book

Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů

Pages from

22

Pages to

22

BibTex

@misc{BUT104063,
  author="Křivánková, N. and Diviš, P.",
  title="Stanovení cínu v konzervovaném ovoci",
  booktitle="Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů",
  year="2013",
  pages="22--22",
  isbn="978-80-214-4822-3",
  note="abstract"
}