Detail publikace
Stanovení cínu v konzervovaném ovoci
Křivánková, N. Diviš, P.
Originální název
Stanovení cínu v konzervovaném ovoci
Anglický název
Tin determination in canned fruits
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce
Anglický abstrakt
This work deals with tin determination in canned fruits and with the problem of tin release from metal packaging
Klíčová slova
cín, ovoce, konzervy
Klíčová slova v angličtině
tin, canned fruits
Autoři
Křivánková, N.; Diviš, P.
Vydáno
6. 12. 2013
ISBN
978-80-214-4822-3
Kniha
Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů
Strany od
22
Strany do
22
BibTex
@misc{BUT104063,
author="Křivánková, N. and Diviš, P.",
title="Stanovení cínu v konzervovaném ovoci",
booktitle="Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů",
year="2013",
pages="22--22",
isbn="978-80-214-4822-3",
note="abstract"
}