Publication detail
Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z.
Original Title
Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
English Title
Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem.
English abstract
Currently, fast, accurate, reliable and objective evaluation of food products is highly demanded. This evaluation should ensure the comparability of the results of the monitored parameters of products and also quality control of products and its comparability with the standard.
Keywords
aktivita vody, sušina, barva, hodnocení změn, cereální produkty
Key words in English
water activity, solids, color, rating changes, cereal products
Authors
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.
RIV year
2013
Released
21. 10. 2013
ISBN
1336-085X
Periodical
Trendy v potravinárstve
Year of study
18
Number
1
State
Slovak Republic
Pages from
39
Pages to
40
Pages count
2
BibTex
@article{BUT102186,
author="Lucie {Marková} and Zuzana {Ciesarová}",
title="Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby",
journal="Trendy v potravinárstve",
year="2013",
volume="18",
number="1",
pages="39--40",
issn="1336-085X"
}