Detail publikace

Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby

MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z.

Originální název

Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby

Anglický název

Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem.

Anglický abstrakt

Currently, fast, accurate, reliable and objective evaluation of food products is highly demanded. This evaluation should ensure the comparability of the results of the monitored parameters of products and also quality control of products and its comparability with the standard.

Klíčová slova

aktivita vody, sušina, barva, hodnocení změn, cereální produkty

Klíčová slova v angličtině

water activity, solids, color, rating changes, cereal products

Autoři

MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.

Rok RIV

2013

Vydáno

21. 10. 2013

ISSN

1336-085X

Periodikum

Trendy v potravinárstve

Ročník

18

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

39

Strany do

40

Strany počet

2

BibTex

@article{BUT102186,
  author="Lucie {Marková} and Zuzana {Ciesarová}",
  title="Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby",
  journal="Trendy v potravinárstve",
  year="2013",
  volume="18",
  number="1",
  pages="39--40",
  issn="1336-085X"
}