Detail publikace
Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z.
Originální název
Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
Anglický název
Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem.
Anglický abstrakt
Currently, fast, accurate, reliable and objective evaluation of food products is highly demanded. This evaluation should ensure the comparability of the results of the monitored parameters of products and also quality control of products and its comparability with the standard.
Klíčová slova
aktivita vody, sušina, barva, hodnocení změn, cereální produkty
Klíčová slova v angličtině
water activity, solids, color, rating changes, cereal products
Autoři
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.
Rok RIV
2013
Vydáno
21. 10. 2013
ISSN
1336-085X
Periodikum
Trendy v potravinárstve
Ročník
18
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
39
Strany do
40
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT102186,
author="Lucie {Marková} and Zuzana {Ciesarová}",
title="Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby",
journal="Trendy v potravinárstve",
year="2013",
volume="18",
number="1",
pages="39--40",
issn="1336-085X"
}