Projects worked on
-
Chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace tavených sýrů
Mark: IS1294/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Chemie, technologie a vlastnosti materiálů
Mark: FCH-S-12-1 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Identifikace bakterií z přípravku pro biodegradaci lipidů
Mark: IS1601/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace a zkvalitnění výuky senzorické analýzy potravin
Mark: IS772/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace laboratoře technologie zpracování polymerů
Mark: IS1335/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace praktické blokové úlohy v předmětu Praktikum z biotechnologie
Mark: IS1793/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace Praktika fotochemických procesů
Mark: IS1695/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace Praktika z kompozitních materiálů
Mark: IS1268/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Inovace předmětu Praktikum z instrumentální a strukturní analýzy zavedením úloh zeměřených na studium difúzních procesů v kapalinách a gelech
Mark: IS967/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-01-31
-
Isolation and characterisation of natural antioxidant compounds from spelt and buckwheat flours with potential application in functional foods preparation
Mark: 7AMB12SK103 Project duration: 2012-01-01 - 2013-12-31
-
Izolace, purifikace a charakterizace vybraných mikrobiálních enzymů
Mark: IS2322/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Modernizace laboratorních úloh v předmětu Praktikum z biotechnologie
Mark: IS1663/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Modernizace separačních úloh ve cvičení Kvalita v kontrolní a laboratorní praxi
Mark: IS1418/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Posouzení úrovně kontaminace vodního a terestrického ekosystému
Mark: FCH-S-12-4 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31
-
Praktická úloha zaměřená na simulaci a experimentální ověření fragmentace organosilikonových molekul
Mark: IS2648/2012 Project duration: 2012-01-01 - 2012-12-31