Project detail

Development and subsequent optimization of the organic elderberry products

Duration: 05.04.2013 — 31.10.2013

Funding resources

Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- whole funder (2013-04-05 - 2013-10-31)

On the project

Návrh technologie výroby nápojů z bezinek a další ovocné nebo zeleninové šťávy. Optimalizace složení uvedených kombinovaných nápojů. Pilotní výroba 3 druhů kombinovaných nápojů v biokvalitě.

Description in English
Designing of production of drinks from elderberries and other fruit or vegetable juice. Optimizing the composition of the mixed drinks. Pilot production of three combined drinks of organic quality.

Keywords
bezinky, ovocná šťáva, zeleninová šťáva, kombinovaný nealkoholický nápoj, bioprodut

Key words in English
elderberries, fruit juice, vegetable juice, combined soft drink, organic product

Mark

HS16332070

Default language

Czech

People responsible

Cetkovská Jitka, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Diviš Pavel, doc. Ing., Ph.D. - fellow researcher
Vespalcová Milena, RNDr., Ph.D. - principal person responsible

Units

Institute of Food Science and Biotechnology
- beneficiary (2013-04-05 - 2013-10-31)

Results

VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; CETKOVSKÁ, J. Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu. 2013. s. 1-26.
Detail