Project detail
Development and subsequent optimization of the organic elderberry products
Duration: 05.04.2013 — 31.10.2013
Funding resources
Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- whole funder (2013-04-05 - 2013-10-31)
On the project
Návrh technologie výroby nápojů z bezinek a další ovocné nebo zeleninové šťávy. Optimalizace složení uvedených kombinovaných nápojů. Pilotní výroba 3 druhů kombinovaných nápojů v biokvalitě.
Description in English
Designing of production of drinks from elderberries and other fruit or vegetable juice. Optimizing the composition of the mixed drinks. Pilot production of three combined drinks of organic quality.
Keywords
bezinky, ovocná šťáva, zeleninová šťáva, kombinovaný nealkoholický nápoj, bioprodut
Key words in English
elderberries, fruit juice, vegetable juice, combined soft drink, organic product
Mark
HS16332070
Default language
Czech
People responsible
Cetkovská Jitka, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Diviš Pavel, doc. Ing., Ph.D. - fellow researcher
Vespalcová Milena, RNDr., Ph.D. - principal person responsible
Units
Institute of Food Science and Biotechnology
- beneficiary (2013-04-05 - 2013-10-31)
Results
VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; CETKOVSKÁ, J. Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu. 2013. s. 1-26.
Detail