Detail projektu
Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu
Období řešení: 05.04.2013 — 31.10.2013
Zdroje financování
Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- plně financující (2013-04-05 - 2013-10-31)
O projektu
Návrh technologie výroby nápojů z bezinek a další ovocné nebo zeleninové šťávy. Optimalizace složení uvedených kombinovaných nápojů. Pilotní výroba 3 druhů kombinovaných nápojů v biokvalitě.
Popis anglicky
Designing of production of drinks from elderberries and other fruit or vegetable juice. Optimizing the composition of the mixed drinks. Pilot production of three combined drinks of organic quality.
Klíčová slova
bezinky, ovocná šťáva, zeleninová šťáva, kombinovaný nealkoholický nápoj, bioprodut
Klíčová slova anglicky
elderberries, fruit juice, vegetable juice, combined soft drink, organic product
Označení
HS16332070
Originální jazyk
čeština
Řešitelé
Vespalcová Milena, RNDr., Ph.D. - hlavní řešitel
Cetkovská Jitka, Ing., Ph.D. - spoluřešitel
Diviš Pavel, doc. Ing., Ph.D. - spoluřešitel
Útvary
Ústav chemie potravin a biotechnologií
- příjemce (05.04.2013 - 31.10.2013)
Mendelova univerzita v Brně
- objednatel (01.01.1900 - nezadáno)
Výsledky
VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; CETKOVSKÁ, J. Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu. 2013. s. 1-26.
Detail