Změn se nebojím, baví mě překonávat překážky
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Bakalářský program Chemie a technologie potravin nabízíme ve třech specializacích, a to Biochemická technologie, Chemie a analýza přírodních látek a Potravinářská chemie a technologie . Tyto specializace se liší sestavou některých povinně volitelných předmětů, a tudíž i obsahem přibližně jedné čtvrtiny státní zkoušky. První ročník všech specializaci má společnou náplň, v průběhu letního semestru prvního ročníku si pak budete vybírat jednu z nabízených specializací, která Vás nejvíce zaujme a bude nejlépe odpovídat Vašemu budoucímu plánovanému uplatnění.
Tento program zajišťuje Ústav chemie potravin a biotechnologií.
Inovace v každém soustu, chemie krásy, pokrok v každé buňce: Náš výzkum spojuje svět potravin, kosmetiky a biotechnologií.
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Přijít na kloub japonské kultuře a vztahům. To je jeden z hlavních důvodů, kvůli kterým se chce absolvent Fakulty chemické VUT František Mikšík hlásit nyní na postdoktorandskou pozici na ...