Detail specializace

Chemie a technologie potravin

FCHZkratka: CHTPAk. rok: 2025/2026

Program: Chemie a technologie potravin


Struktura předmětů s uvedením ECTS kreditů (studijní plán)

1. ročník, zimní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BA_ZLTBasics of Laboratory Techniqueen1PovinnýklP - 13ano
BC_CHI1Chemická informatika Ics3PovinnýklP - 13 / C1 - 26ano
BC_MAT1Matematika Ics7Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 26ano
BC_BIOObecná biologie a ekologiecs2PovinnýzkP - 26ano
BC_OBCHObecná chemiecs8Povinnýzá,zkP - 26 / S - 13 / C1 - 26ano
BC_ZLTZáklady laboratorní technikycs1PovinnýklP - 13ano
BC_FPOFyziologie průmyslových mikroorganismůcs4Povinně volitelnýzkP - 26Bano
BC_PCM1Matematické aplikace v chemii Ics2Povinně volitelnýklP - 13 / CPP - 13Bano
CZV_CHOpakování základů středoškolské chemiecs0Volitelný-CZV - 18ano
CZV_MOpakování základů středoškolské matematikycs0Volitelný-CZV - 20ano
1. ročník, letní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BC_ACHAnorganická chemiecs5Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 13ano
BC_FYZFyzika cs6Povinnýzá,zkP - 39 / C1 - 26ano
BC_CHI2Chemická informatika IIcs4Povinnýzá,zkP - 13 / C1 - 26ano
BA_ACHInorganic Chemistry en5Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 13ano
BC_MAT2Matematika IIcs7Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 26ano
BA_OCH1Organic Chemistry Ien6Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 26ano
BC_OCH1Organická chemie Ics6Povinnýzá,zkP - 26 / C1 - 26ano
BC_FYZ_PPraktikum z fyziky cs3PovinnýklL - 39ano
BC_LT_PPraktikum z laboratorní technikycs3PovinnýklL - 52ano
BC_ZFFyziologie a buněčná biologiecs2Povinně volitelnýzkP - 26Aano
BC_TETToxikologie a základy ekotoxikologiecs2Povinně volitelnýzkP - 26Aano
BC_ETIBioetikacs2Povinně volitelnýklS - 26Bano
BC_PCM2Matematické aplikace v chemii IIcs2Povinně volitelnýklP - 13 / CPP - 13Bano
BC_TEKTechnické kreslenícs2Povinně volitelnýklC1 - 26Bano
Všechny skupiny volitelných předmětů
Sk. Počet kreditů Předměty
A 2 kr BC_ZF (2 kr), BC_TET (2 kr)
B 2 kr - 4 kr BC_FPO (4 kr), BC_PCM1 (2 kr), BC_ETI (2 kr), BC_PCM2 (2 kr), BC_TEK (2 kr)