Výuka
Konzultační hodiny
pondělí, 10:00-12:00, D396 (3096) (Purkyňova 464/118, Brno 61200)
Garantované programy
BPCP_CHTPO | Chemie a technologie potravin prezenční studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH, |
BPCP_CHTP | Chemie a technologie potravin prezenční studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH, |
BKCP_CHTPO | Chemie a technologie potravin kombinované studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH, |
BKCP_CHTP | Chemie a technologie potravin kombinované studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH, |
NPCP_CHPL | Chemie přírodních látek prezenční studium, Česky, Ing., 2 roky, FCH, |
NKCP_CHPL | Chemie přírodních látek kombinované studium, Česky, Ing., 2 roky, FCH, |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025
Garantované předměty
BC_ACP1 | Analytická chemie potravin a přírodních látek I Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_ACPL2 | Analytická chemie přírodních látek II Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
DCO_ANP | Analýza potravin Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
BC_BAP_CHTPO | Bakalářská práce Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BPDS | Balení produktů denní spotřeby Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
V_BPL | Bezpečnost práce v laboratořích Česky, zimní, FCH |
MC_DP_CHPL | Diplomová práce Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BA_ACP1 | Food Analysis Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MA_ACP2 | Food Analysis II Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BAO_ACP_P | Laboratory Classes in Food Analysis Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
M_SLPFCHT | Master Summer Laboratory Project in Food Chemistry and Technology Anglicky, letní, FCH |
M_WLPFCHT | Master Winter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology Anglicky, zimní, FCH |
BC_ACP_P | Praktikum z analýzy potravin a přírodních látek Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
CZV_PK | Přípravný kurz ke studiu chemie Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
DA_STI | Special Techniques of Instrumental Analysis Anglicky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
DC_STI | Speciální techniky instrumentální analýzy Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
BC_OHO | Technologie pro zpracování odpadů z potravinářského průmyslu Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_UBP_BT | Úvod do bakalářské práce - BT Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BC_UBP_CHPL | Úvod do bakalářské práce - CHPL Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BC_UBP_PCH | Úvod do bakalářské práce - PCH Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MA_ENG4 | Waste Management and Engineering Anglicky, letní, FCH, ÚCHTOŽP |
MC_ZVPO | Zpracování a valorizace průmyslových odpadů Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025
Vyučované předměty
BC_ACP1 | Analytická chemie potravin a přírodních látek I Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_ACPL2 | Analytická chemie přírodních látek II Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BPDS | Balení produktů denní spotřeby Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BA_ACP1 | Food Analysis Přednáška, Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MA_ACP2 | Food Analysis II Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MA_CMIM | Characterization Methods of Inorganic Materials Laboratorní cvičení, Anglicky, zimní, FCH, ÚCHM |
MC_IAMA | Instrumentální analýza pro medicínské aplikace Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
MC_TNO | Technologie nakládání s odpady Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHTOŽP |
BC_OHO | Technologie pro zpracování odpadů z potravinářského průmyslu Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MA_ENG4 | Waste Management and Engineering Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHTOŽP |
MC_ZVPO | Zpracování a valorizace průmyslových odpadů Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025