Publication detail
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.
Original Title
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
English Title
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
English abstract
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Key words in English
aroma compounds, GC-MS, chocolate
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.
RIV year
2006
Released
5. 4. 2006
Publisher
Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre
Location
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Book
sborník
Edition
3
Edition number
4
Pages from
404
Pages to
406
Pages count
3
BibTex
@inproceedings{BUT21650,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}",
title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="4",
pages="404--406",
publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
address="Nitra",
isbn="80-8069-681-0"
}