Publication detail
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.
Original Title
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
English Title
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
English abstract
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Key words in English
FA, processed cheese
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
RIV year
2005
Released
19. 10. 2005
Publisher
VFU Brno
Location
VFU Brno
ISBN
80-7305-544-9
Book
sborník
Edition
4
Edition number
1
Pages from
51
Pages to
54
Pages count
4
BibTex
@inproceedings{BUT16206,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="51--54",
publisher="VFU Brno",
address="VFU Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}