Publication detail
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. HROZOVÁ, L. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Original Title
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
English Title
Analysis of FA in processed cheese using GC
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie
English abstract
Analysis of FA in processed cheese using GC
Key words in English
FA, GC, processed cheese
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
RIV year
2005
Released
23. 5. 2005
Publisher
VÚPP
Location
Skalský Dvůr
ISBN
80-86909-01-8
Book
Sborník
Edition
5
Edition number
5
Pages from
44
Pages to
47
Pages count
4
BibTex
@inproceedings{BUT16196,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.",
booktitle="Sborník",
year="2005",
series="5",
number="5",
pages="44--47",
publisher="VÚPP",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-86909-01-8"
}