Publication detail
Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí
BĚLÁKOVÁ, S. BENEŠOVÁ, K. MIKULÍKOVÁ, R. SVOBODA, Z.
Original Title
Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí
English Title
Monitoring of Changes of Ferulic Acid Content in Brewing Materials Using the UPLC with PDA Detector
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Práce se zabývá sledováním změn obsahu ferulové kyseliny v řadě ječmen-slad-sladina.
English abstract
This study focused on monitoring of the changes in ferulic acid content in the series barley-malt-wort.
Keywords
ferulová kyselina, UPLC-PDA, ječmen, slad, sladina
Key words in English
ferulilc acid, UPLC-PDA, barley, malt, wort
Authors
BĚLÁKOVÁ, S.; BENEŠOVÁ, K.; MIKULÍKOVÁ, R.; SVOBODA, Z.
Released
1. 4. 2010
ISBN
0023-5830
Periodical
Kvasný průmysl
Year of study
56
Number
6
State
Czech Republic
Pages from
266
Pages to
269
Pages count
4
BibTex
@article{BUT74946,
author="Sylvie {Běláková} and Karolína {Benešová} and Renata {Mikulíková} and Zdeněk {Svoboda}",
title="Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí",
journal="Kvasný průmysl",
year="2010",
volume="56",
number="6",
pages="266--269",
issn="0023-5830"
}