Publication detail
VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA
BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P. VÍTOVÁ, E.
Original Title
VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA
English Title
CHEESE PROPERTIES OF MILK DEVELOPMENT
Type
abstract
Language
Czech
Original Abstract
Hlavním cílem této práce bylo v průběhu daného období sledovat vývoj sýřících vlastností mléka vstupujícího do výroby sýrů s bílou plísní na povrchu.
English abstract
The main aim of this study was time monitoring the evolution of cheese properties of milk entering the production of cheeses with white mold on the surface.
Keywords
sýr, mléko, koagulace
Key words in English
cheese, milk, coagulation
Authors
BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E.
Released
28. 6. 2010
Publisher
ČSCH Praha
Location
Pardubice
Pages from
572
Pages to
572
Pages count
1
BibTex
@misc{BUT61080,
author="Libor {Babák} and Petra {Šupinová} and Eva {Vítová}",
title="VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA",
year="2010",
pages="572--572",
publisher="ČSCH Praha",
address="Pardubice",
note="abstract"
}