Publication detail

Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině

VESPALCOVÁ, M. DRDÁK, M. GIERC, D. VOŠMEROVÁ, D.

Original Title

Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině

English Title

Determination of bisphenol A in canned food, 1. in canned vegetables

Type

abstract

Language

Czech

Original Abstract

Pposter popisuje vývoj HPLC metody stanovení bisfenolu A v zeleninových konzervách.

English abstract

Poster describes the development of HPLC method for bisphenol A determination in vegetable cans.

Keywords

HPLC; bisfenol A; konzervovaná zelenina

Key words in English

HPLC; bisphenol A; canned vegetable

Authors

VESPALCOVÁ, M.; DRDÁK, M.; GIERC, D.; VOŠMEROVÁ, D.

Released

17. 5. 1999

Publisher

VÚPP

Location

Praha

Pages from

16

Pages to

17

Pages count

2

BibTex

@misc{BUT60301,
  author="Milena {Vespalcová} and Milan {Drdák} and David {Gierc} and Dagmar {Vošmerová}",
  title="Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině",
  booktitle="Sborník abstraktů z konference XXX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="1999",
  pages="16--17",
  publisher="VÚPP",
  address="Praha",
  note="abstract"
}