Publication detail
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
MÁROVÁ, I. BUŇKOVÁ, R. PTÁČEK, P. MIKULCOVÁ, A. MACUCHOVÁ, S.
Original Title
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
English Title
Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds
Type
abstract
Language
Czech
Original Abstract
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
English abstract
Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds
Authors
MÁROVÁ, I.; BUŇKOVÁ, R.; PTÁČEK, P.; MIKULCOVÁ, A.; MACUCHOVÁ, S.
Released
26. 5. 2003
Location
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
Book
Sborník příspěvků
Pages from
48
Pages to
48
Pages count
1
BibTex
@misc{BUT60258,
author="Ivana {Márová} and Radka {Buňková} and Petr {Ptáček} and Andrea {Mikulcová} and Simona {Macuchová}",
title="Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2003",
pages="48--48",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-6-5",
note="abstract"
}