Publication detail
Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Original Title
Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.
English Title
Changes of organoleptic properties of sterilized processed cheese depending on storage time and temperature
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.
English abstract
The aim of this diploma thesis was to monitor influence of storage conditions namely temperature and time on content of aromatic substances at sterilized processed cheeses and also on their flavour.
Keywords
tavené sýry, senzorická analýza
Key words in English
processed cheese, sensory analysis
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Released
15. 8. 2006
Publisher
Česká společnost chemická
Location
Ústí nad Labem
ISBN
0009-2770
Periodical
Chemické listy
Year of study
100
Number
8
State
Czech Republic
Pages from
738
Pages to
741
Pages count
1
BibTex
@article{BUT50174,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
title="Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.",
journal="Chemické listy",
year="2006",
volume="100",
number="8",
pages="738--741",
issn="0009-2770"
}