Publication detail
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
LOUPANCOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J. MÁCHOVÁ, Z. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.
Original Title
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
English Title
Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
English abstract
Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege
Key words in English
processed cheese, fatty acids,
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
RIV year
2006
Released
13. 11. 2006
Publisher
STU Bratislava
Location
Piešťany
ISBN
1335-5236
Periodical
Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health
Year of study
16
Number
1
State
Slovak Republic
Pages from
25
Pages to
28
Pages count
3
BibTex
@article{BUT43660,
author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
year="2006",
volume="16",
number="1",
pages="25--28",
issn="1335-5236"
}