Publication detail
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.
Original Title
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
English Title
Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
English abstract
Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma
Key words in English
GC, SPME, molecular sieves, cheese
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
RIV year
2006
Released
20. 9. 2006
Location
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Book
sborník
Edition
3
Edition number
1
Pages from
166
Pages to
172
Pages count
6
BibTex
@inproceedings{BUT19343,
author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="1",
pages="166--172",
address="Praha",
isbn="80-7080-620-6"
}