Publication detail
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
VÍTOVÁ, E. LACHOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.
Original Title
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
English Title
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
English abstract
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Key words in English
sensory quality, flavoured cottage cheese
Authors
VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
RIV year
2005
Released
20. 1. 2005
Publisher
Česká společnost chemická
Location
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-48-2
Book
Sborník Mléko a sýry 2005
Edition
4
Edition number
4
Pages from
10
Pages to
10
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT16237,
author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}",
title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů",
booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005",
year="2005",
series="4",
number="4",
pages="10--10",
publisher="Česká společnost chemická",
address="VŠCHT Praha",
isbn="80-86238-48-2"
}