Project detail
Kompexní charakterizace přírodních ovocných šťáv
Duration: 03.04.2003 — 31.12.2004
Funding resources
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)
- whole funder (2003-11-26 - not assigned)
Mark
IS 1686
Default language
Czech
People responsible
Pekař Miloslav, prof. Ing., CSc. - fellow researcher
Ptáček Petr, Mgr. - principal person responsible
Units
Faculty of Chemistry
- beneficiary (2003-11-26 - not assigned)
Results
MÁROVÁ, I.; MACUCHOVÁ, S.; KOTRLA, R.; KOČÍ, R.; PTÁČEK, P. Influence of complex antoxidant intake on lipid metabolism in type 2 diabetics. Řecko, Ioannina: Elsevier Ltd., 2004. p. 79 ( p.)
Detail
MÁROVÁ, Ivana; BUŇKOVÁ, Radka; PTÁČEK, Petr; MIKULCOVÁ, Andrea. Saccharomyces cerevisiae D7 as a model system for study of antimutagenic effects of plant foods. Yeast. Švédsko: 2003. p. 327-327. ISSN: 0749-503X.
Detail
BUŇKOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana; PTÁČEK, Petr; MIKULCOVÁ, Andrea; NĚMEC, Miroslav. Antimutagenicity of green tea analyzed by tests on microroganisms. FEMS Microbiology Letters. Slovinsko: 2003. p. 113-113. ISSN: 0378-1097.
Detail
PTÁČEK, Petr; MÁROVÁ, Ivana. Biologicky účinné látky v ananasu. Sborník příspěvků. Skalský Dvůr: 2003. s. 38-38. ISBN: 80-902671-6-5.
Detail