1. ročník
Povinné předměty
- Food Analysis II
- Biochemistry II
- Bioengineering II
- Analytická chemie potravin II (cs)
- Biofyzikální chemie (cs)
- Biochemie II (cs)
- Bioinženýrství II (cs)
- Chemie potravin II (cs)
- Mikrobiologie II (cs)
- Nutraceutika a funkční potraviny (cs)
- Instrumentální a strukturní analýza PCHBT (cs)
- Technologie a inženýrství potravin (cs)
- Praktikum z analýzy potravin II (cs)
- Praktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT (cs)
- Praktikum z biotechnologie (cs)
- Laboratoř oboru I (cs)
Povinně volitelné předměty
- Sensory Analysis
- Technologie zpracování biopolymerů a přírodních surovin (cs)
- Molekulární biotechnologie (cs)
- Senzorická analýza (cs)
- Vybrané kapitoly organické chemie (cs)
- Praktikum z molekulární biotechnologie (cs)
- Praktikum z technologie potravin (cs)
- Praktikum z bioinženýrství (cs)
- Kosmetická technologie (cs)
- Praktikum z kosmetické technologie (cs)
- Praktikum ze senzorické analýzy (cs)
- Seminář oboru (cs)