Detail projektu

Identifikace probiotických druhů bakterií mléčného kvašení v probiotických farmaceutických preparátech

Období řešení: 01.01.2009 — 31.12.2011

Zdroje financování

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR - TANDEM

- částečně financující (2009-01-01 - 2009-12-31)

Označení

FT-TA5/025

Originální jazyk

čeština

Řešitelé

Útvary

Fakulta chemická
- příjemce (20.07.2009 - nezadáno)

Výsledky

BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E. VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA. Pardubice: ČSCH Praha, 2010. s. 572-572.
Detail

VESPALCOVÁ, M.; GRULICHOVÁ, H.; MATĚJÍČEK, A.; KAPLAN, J. Bez černý jako zdroj významného flavonoidu rutinu. Vědecké práce ovocnářské. Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o. GC GE, 2011, roč. 22, č. 1, s. 243-251. ISSN: 0231-6900.
Detail

ŠUPINOVÁ, P.; BABÁK, L. Studium životaschopných probiotik z komerčních preparátů. Pardubice: ČSCH Praha, 2010. s. 577-577.
Detail