Detail projektu
Identifikace probiotických druhů bakterií mléčného kvašení v probiotických farmaceutických preparátech
Období řešení: 01.01.2009 — 31.12.2011
Zdroje financování
Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR - TANDEM
- částečně financující (2009-01-01 - 2009-12-31)
Označení
FT-TA5/025
Originální jazyk
čeština
Řešitelé
Babák Libor, Ing. Mgr., Ph.D., MBA - hlavní řešitel
Útvary
Fakulta chemická
- příjemce (20.07.2009 - nezadáno)
Výsledky
BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E. VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA. Pardubice: ČSCH Praha, 2010. s. 572-572.
Detail
VESPALCOVÁ, M.; GRULICHOVÁ, H.; MATĚJÍČEK, A.; KAPLAN, J. Bez černý jako zdroj významného flavonoidu rutinu. Vědecké práce ovocnářské. Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o. GC GE, 2011, roč. 22, č. 1, s. 243-251. ISSN: 0231-6900.
Detail
ŠUPINOVÁ, P.; BABÁK, L. Studium životaschopných probiotik z komerčních preparátů. Pardubice: ČSCH Praha, 2010. s. 577-577.
Detail