Projekty
2024
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
DetailMezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
Detail2023
Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
Detail2022
Synergie fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
DetailBiotechnological potential of mixed co-culture of red yeasts and microalgae to produce multifunctional high-value biomass and its components., zahájení: 01.01.2022, ukončení: 31.12.2022
DetailVýzkum a vývoj hygienických pomůcek s orientační detekcí pH k odhalení rizika urogenitálních infekcí, zahájení: 01.01.2022, ukončení: 30.04.2023
Detail2021
Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
Detail2020
FW01010649, Výzkum a vývoj nové generace inkontinenční pomůcky, zahájení: 01.01.2020, ukončení: 31.12.2023
Detail