Detail publikace
Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí
BĚLÁKOVÁ, S. BENEŠOVÁ, K. MIKULÍKOVÁ, R. SVOBODA, Z.
Originální název
Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí
Anglický název
Monitoring of Changes of Ferulic Acid Content in Brewing Materials Using the UPLC with PDA Detector
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Práce se zabývá sledováním změn obsahu ferulové kyseliny v řadě ječmen-slad-sladina.
Anglický abstrakt
This study focused on monitoring of the changes in ferulic acid content in the series barley-malt-wort.
Klíčová slova
ferulová kyselina, UPLC-PDA, ječmen, slad, sladina
Klíčová slova v angličtině
ferulilc acid, UPLC-PDA, barley, malt, wort
Autoři
BĚLÁKOVÁ, S.; BENEŠOVÁ, K.; MIKULÍKOVÁ, R.; SVOBODA, Z.
Vydáno
1. 4. 2010
ISSN
0023-5830
Periodikum
Kvasný průmysl
Ročník
56
Číslo
6
Stát
Česká republika
Strany od
266
Strany do
269
Strany počet
4
BibTex
@article{BUT74946,
author="Sylvie {Běláková} and Karolína {Benešová} and Renata {Mikulíková} and Zdeněk {Svoboda}",
title="Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí",
journal="Kvasný průmysl",
year="2010",
volume="56",
number="6",
pages="266--269",
issn="0023-5830"
}