Detail publikace
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
MÁROVÁ, I. BUŇKOVÁ, R. PTÁČEK, P. MIKULCOVÁ, A. MACUCHOVÁ, S.
Originální název
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
Anglický název
Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek
Anglický abstrakt
Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds
Autoři
MÁROVÁ, I.; BUŇKOVÁ, R.; PTÁČEK, P.; MIKULCOVÁ, A.; MACUCHOVÁ, S.
Vydáno
26. 5. 2003
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
48
Strany do
48
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT60258,
author="Ivana {Márová} and Radka {Buňková} and Petr {Ptáček} and Andrea {Mikulcová} and Simona {Macuchová}",
title="Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2003",
pages="48--48",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-6-5",
note="abstract"
}