Detail publikace
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.
Originální název
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
Anglický název
Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
Anglický abstrakt
Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma
Klíčová slova v angličtině
GC, SPME, molecular sieves, cheese
Autoři
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2006
Vydáno
20. 9. 2006
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
sborník
Edice
3
Číslo edice
1
Strany od
166
Strany do
172
Strany počet
6
BibTex
@inproceedings{BUT19343,
author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="1",
pages="166--172",
address="Praha",
isbn="80-7080-620-6"
}