Detail publikace
Tin compounds in food – their distribution and determination
FIŠERA, M. KRÁČMAR, S. VELICHOVÁ, H. FIŠEROVÁ, L. BUREŠOVÁ, P. TVRZNÍK, P.
Originální název
Tin compounds in food – their distribution and determination
Typ
článek v časopise ve Scopus, Jsc
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The article deals with optimization of trace- and ultratrace analysis methods such as ICP-OES or ETA-AAS for charting resources of tin forms in foodstuffs.
Klíčová slova
foods; tin; speciation of organotin; HG-ICP-OES; HPLC-ETA-AAS
Autoři
FIŠERA, M.; KRÁČMAR, S.; VELICHOVÁ, H.; FIŠEROVÁ, L.; BUREŠOVÁ, P.; TVRZNÍK, P.
Vydáno
28. 5. 2019
Nakladatel
HACCP Consulting
Místo
Nitra, Slovakia
ISSN
1337-0960
Periodikum
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Ročník
13
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
369
Strany do
377
Strany počet
9
URL
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT157936,
author="Miroslav {Fišera} and Stanislav {Kráčmar} and Helena {Velichová} and Lenka {Fišerová} and Pavla {Burešová} and Pavel {Tvrzník}",
title="Tin compounds in food – their distribution and determination",
journal="Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences",
year="2019",
volume="13",
number="1",
pages="369--377",
doi="10.5219/1041",
issn="1337-0960",
url="https://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1041"
}