Detail publikace
Antimutagenic effects of food antioxidants
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Originální název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Klíčová slova v angličtině
Antimutagenic, food, antioxidants
Autoři
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2002
Vydáno
1. 8. 2002
Nakladatel
Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine
Místo
Reykjavik, Island
ISBN
0036-5513
Kniha
Scand.J.Clin.Lab.Invest
Strany od
151
Strany do
152
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT9798,
author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
booktitle="Scand.J.Clin.Lab.Invest",
year="2002",
pages="2",
publisher="Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine",
address="Reykjavik, Island",
isbn="0036-5513"
}