Detail publikace
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
LICHNOVÁ, A. MÁROVÁ, I.
Originální název
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals – namely rice, barley and malt.
Klíčová slova
cereals, antimutagenicity, antioxidant properties
Autoři
LICHNOVÁ, A.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2012
Vydáno
7. 12. 2012
Nakladatel
VUT v Brně, Fakulta chemická
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-4644-1
Kniha
Studentská konference Chemie je život, Sborník příspěvků
Číslo edice
1
Strany od
369
Strany do
374
Strany počet
6
BibTex
@inproceedings{BUT96569,
author="Andrea {Lichnová} and Ivana {Márová}",
title="Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.",
booktitle="Studentská konference Chemie je život, Sborník příspěvků",
year="2012",
number="1",
pages="369--374",
publisher="VUT v Brně, Fakulta chemická",
address="Brno",
isbn="978-80-214-4644-1"
}