Detail publikace
Changes of Protein Profile during the Brewing Process
BENKOVSKÁ, D. FLODROVÁ, D. BOBÁĽOVÁ, J.
Originální název
Changes of Protein Profile during the Brewing Process
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Our work was focused on the protein identification in individual stages of brewing process. The greatest attention was paid to the proteins that resist the harsh conditions applied during brewing and therefore may influence various beer properties. These proteins, including nsLTPs, protein Z and group of protease/alpha-amylase inhibitors, belong to the group of pathogenesis-related proteins (PRs).
Klíčová slova
proteomics, barley, beer, brewing process
Autoři
BENKOVSKÁ, D.; FLODROVÁ, D.; BOBÁĽOVÁ, J.
Rok RIV
2012
Vydáno
16. 2. 2012
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Purkyňova 464/118, 61200 Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-4425-6
Kniha
Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Sborník příspěvků
Číslo edice
1
Strany od
43
Strany do
48
Strany počet
6
BibTex
@inproceedings{BUT90506,
author="Dagmar {Benkovská} and Dana {Flodrová} and Janette {Bobáľová}",
title="Changes of Protein Profile during the Brewing Process",
booktitle="Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Sborník příspěvků",
year="2012",
number="1",
pages="43--48",
publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Purkyňova 464/118, 61200 Brno",
address="Brno",
isbn="978-80-214-4425-6"
}