Detail publikace

Changes of Protein Profile during the Brewing Process

BENKOVSKÁ, D. FLODROVÁ, D. BOBÁĽOVÁ, J.

Originální název

Changes of Protein Profile during the Brewing Process

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Our work was focused on the protein identification in individual stages of brewing process. The greatest attention was paid to the proteins that resist the harsh conditions applied during brewing and therefore may influence various beer properties. These proteins, including nsLTPs, protein Z and group of protease/alpha-amylase inhibitors, belong to the group of pathogenesis-related proteins (PRs).

Klíčová slova

proteomics, barley, beer, brewing process

Autoři

BENKOVSKÁ, D.; FLODROVÁ, D.; BOBÁĽOVÁ, J.

Rok RIV

2012

Vydáno

16. 2. 2012

Nakladatel

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Purkyňova 464/118, 61200 Brno

Místo

Brno

ISBN

978-80-214-4425-6

Kniha

Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Sborník příspěvků

Číslo edice

1

Strany od

43

Strany do

48

Strany počet

6

BibTex

@inproceedings{BUT90506,
  author="Dagmar {Benkovská} and Dana {Flodrová} and Janette {Bobáľová}",
  title="Changes of Protein Profile during the Brewing Process",
  booktitle="Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Sborník příspěvků",
  year="2012",
  number="1",
  pages="43--48",
  publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Purkyňova 464/118, 61200 Brno",
  address="Brno",
  isbn="978-80-214-4425-6"
}