Detail publikace
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
BURDYCHOVÁ, R. BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P.
Originální název
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.
Klíčová slova
Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine
Autoři
BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.
Vydáno
14. 9. 2011
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
105
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
S1036
Strany do
S1036
Strany počet
1