Detail publikace
Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC
Klíčová slova v angličtině
Quantification, isoflavones, meat products, HPLC
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2002
Vydáno
10. 9. 2002
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISBN
0009-2770
Kniha
Chemické listy
Strany od
197
Strany do
197
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT7486,
author="Dana {Vránová}",
title="Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC",
booktitle="Chemické listy",
year="2002",
pages="1",
publisher="ČSCH",
address="Brno",
isbn="0009-2770"
}