Detail publikace
Antimutagenic effects of food antioxidants
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Originální název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Klíčová slova v angličtině
Antimutagenic, food,antioxidants
Autoři
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2002
Vydáno
10. 9. 2002
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISBN
0009-2770
Kniha
Chemické listy
Strany od
158
Strany do
159
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT7224,
author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
booktitle="Chemické listy",
year="2002",
pages="2",
publisher="ČSCH",
address="Brno",
isbn="0009-2770"
}