Detail publikace
Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod
VESPALCOVÁ, M. VÍTKOVÁ, M. FIŠERA, M.
Originální název
Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod
Anglický název
Study of properties of neohesperidin dihydrochalcone sweetener from the point of view the needs of modern separation techniques
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Poster prezentuje výsledky studia stability náhradního sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu (NHDC) ve slabě alkalických elektrolytech (pH 6 - 11), které mohou být použity k elektroforetickému stanovení NHDC.
Anglický abstrakt
Poster presents the results of the stability study of sweetener neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) in weakly alkaline electrolytes (pH 6 - 11), which can be used to NHDC determine by capillary electrophoresis.
Klíčová slova
kapilární elektroforéza; neohesperidin dihydrochalkon; náhradní sladidlo
Klíčová slova v angličtině
capillary izotachophoresis; neohesperidin dihydrochalcone; alternative sweetener
Autoři
VESPALCOVÁ, M.; VÍTKOVÁ, M.; FIŠERA, M.
Vydáno
28. 5. 2001
Nakladatel
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Místo
Praha
ISBN
80-902671-3-0
Kniha
Sborník souhrnů sdělení z XXXII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Číslo edice
1
Strany od
14
Strany do
14
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT61075,
author="Milena {Vespalcová} and Monika {Vítková} and Miroslav {Fišera}",
title="Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod",
booktitle="Sborník souhrnů sdělení z XXXII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2001",
number="1",
pages="14--14",
publisher="Výzkumný ústav potravinářský Praha",
address="Praha",
isbn="80-902671-3-0"
}