Detail publikace
Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts
ŠŤAVÍKOVÁ, L. POLOVKA, M. HOHNOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.
Klíčová slova
PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH
Autoři
ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.
Rok RIV
2008
Vydáno
1. 1. 2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
26
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
43
Strany do
48
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT49144,
author="Lenka {Šťavíková} and Martin {Polovka} and Barbora {Hohnová} and Jana {Zemanová}",
title="Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts",
journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
year="2009",
volume="26",
number="S",
pages="43--48",
issn="1212-1800"
}