Detail publikace
Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.
VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.
Originální název
Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.
Klíčová slova
chocolate, aroma, GC
Autoři
VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.
Rok RIV
2008
Vydáno
11. 9. 2008
Nakladatel
Chemické listy
Místo
Brno
ISSN
1213-7103
Periodikum
Chemické listy
Ročník
102
Číslo
15
Stát
Česká republika
Strany od
817
Strany do
819
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46730,
author="Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and Libor {Babák}",
title="Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.",
journal="Chemické listy",
year="2008",
volume="102",
number="15",
pages="817--819",
issn="1213-7103"
}