Detail publikace
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E. HADRA, L. FIŠERA, M.
Originální název
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Klíčová slova v angličtině
peptides, mould cheeses, ripening
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
5. 9. 2004
Nakladatel
Wiley
Místo
Norwich
ISSN
1075-2617
Periodikum
Journal of Peptide Science
Ročník
2004
Číslo
10
Stát
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Strany od
267
Strany do
267
Strany počet
1
BibTex
@article{BUT45972,
author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Miroslav {Fišera}",
title="Analysis of peptides in mould cheese during ripening",
journal="Journal of Peptide Science",
year="2004",
volume="2004",
number="10",
pages="1",
issn="1075-2617"
}