Detail publikace
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening
ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E. FIŠERA, M.
Originální název
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening
Klíčová slova
Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
10. 9. 2004
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
22
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
314
Strany do
316
Strany počet
3
BibTex
@article{BUT45767,
author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera}",
title="Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening",
journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
year="2004",
volume="22",
number="1",
pages="3",
issn="1212-1800"
}