Detail publikace
Modern techniques of analysis of biopolymers in food.
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Modern techniques of analysis of biopolymers in food.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Various methods for quantifying proteins in food products have been proposed.The analytical problemis to find properties,witch are unaffected by themanufacturing process and witch are sufficently unique for each protein.....
Klíčová slova v angličtině
food,proteins,meat HPLC,PCR
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2004
Vydáno
9. 9. 1999
Nakladatel
VUT Brno
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
94
Číslo
2
Stát
Česká republika
Strany od
42
Strany do
43
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT40094,
author="Dana {Vránová}",
title="Modern techniques of analysis of biopolymers in food.",
journal="Chemické listy",
year="1999",
volume="94",
number="2",
pages="2",
issn="0009-2770"
}