Detail publikace
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
VESELÁ, M., DRDÁK, M.
Originální název
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Klíčová slova v angličtině
glycoalkaloids, tomatine, solanine, Lactobacillus
Autoři
VESELÁ, M., DRDÁK, M.
Rok RIV
2000
Vydáno
22. 9. 2000
Místo
Praha
ISBN
1212-1800
Kniha
Czech Journal of FOOD SCIENCES, potravinářské vědy
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
2000
Číslo
18
Stát
Česká republika
BibTex
@article{BUT39424,
author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák}",
title="Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation",
journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
year="2000",
volume="2000",
number="18",
issn="1212-1800"
}