Detail publikace
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
ZEMANOVÁ, J. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. BŘEZINA, P. ŠTOUDKOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Anglický název
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Anglický abstrakt
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Klíčová slova v angličtině
bitter ppetides, cheese, MALDI-TOF
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; BŘEZINA, P.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
Rok RIV
2006
Vydáno
5. 4. 2006
Nakladatel
SPU Nitra
Místo
Nitra
ISBN
80-8069-682-9
Kniha
Bezpečnost a kontrola potravin
Strany od
313
Strany do
316
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT25127,
author="Jana {Zemanová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Pavel {Březina} and Hana {Burianová} and Blanka {Loupancová}",
title="New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses",
booktitle="Bezpečnost a kontrola potravin",
year="2006",
pages="313--316",
publisher="SPU Nitra",
address="Nitra",
isbn="80-8069-682-9"
}