Detail publikace
An isolation of a protein from a wheat bran
SLAVÍKOVÁ, Z. POŘÍZKA, J. DIVIŠ, P.
Originální název
An isolation of a protein from a wheat bran
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The abstract describes a wheat bran (WB) and its properties. Experimental part is focused on an optimalization of WB protein extraction, extracted material was characterized.
Klíčová slova
Wheat bran, protein, protein extraction
Autoři
SLAVÍKOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.
Vydáno
27. 11. 2020
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-5920-0
Kniha
Sborník abstraktů
Edice
1.
Číslo edice
první
Strany od
136
Strany do
137
Strany počet
2
URL
BibTex
@misc{BUT166349,
author="Zuzana {Slavíková} and Jaromír {Pořízka} and Pavel {Diviš}",
title="An isolation of a protein from a wheat bran",
booktitle="Sborník abstraktů",
year="2020",
series="1.",
edition="první",
pages="136--137",
publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno",
address="Brno",
isbn="978-80-214-5920-0",
url="https://www.fch.vut.cz/vav/konference/sok/vystupy/sbornik-abstrakty-konference-2020-pdf-p198641",
note="abstract"
}