Detail publikace
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
VRÁNOVÁ, D. FIŠERA, M.
Originální název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Klíčová slova
Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC
Autoři
VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
1. 11. 2003
Místo
Praha
Strany od
94
Strany do
94
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT14409,
author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
booktitle="1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis",
year="2003",
pages="1",
address="Praha"
}