Detail projektu
Vliv technologických úprav na kvalitu a chuť přírodních ovocných šťáv
Období řešení: 1.1.2006 — 31.12.2006
Zdroje financování
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)
- částečně financující (9. 1. 2006 - 31. 12. 2006)
Označení
IS 3150
Originální jazyk
čeština
Řešitelé
Macuchová Simona, Ing., Ph.D. - hlavní řešitel
Márová Ivana, prof. RNDr., CSc. - spoluřešitel
Útvary
Fakulta chemická
- odpovědné pracoviště (9.1.2006 - nezadáno)
Fakulta chemická
- příjemce (9.1.2006 - nezadáno)
Výsledky
MACUCHOVÁ, S.; MÁROVÁ, I.; MIKULCOVÁ, A. Complex biological effects of natural pineapple juice. In Book of abstracts. Radanal. Pardubice, ČR: Radanal. spol.sr.o., 2006. p. 149-149. ISBN: 80-7194-855-1.
Detail
Odpovědnost: Macuchová Simona, Ing., Ph.D.