Královská a Výběrová okurka Znojmo 2024
Soutěž spočívá v hodnocení senzorické kvality výrobků odbornou komisí, která byla tvořena certifikovanými someliéry, zástupci zúčastněných firem – specialisty v potravinářské výrobě, a odborníky ze sféry akademické, z předních českých vysokých škol. Za ÚCHPBT se této prestižní akce zúčastnily a na hodnocení se podílely doc. Ing. Eva Vítová, Ph.D., Ing. Štěpánka Trachtová, Ph.D. a Ing. Zuzana Slavíková. Výsledky hodnocení budou již tradičně uveřejněny v rámci Slavností okurek v srpnu 2024 ve Znojmě. Vítěz se bude moci pyšnit oceněním na etiketě či obalu výrobku.
Publikováno | |
---|---|
Odkaz | https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d255789 |