Detail publikace
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Originální název
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
Anglický název
Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
ostatní jazyky
Originální abstrakt
V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.
Anglický abstrakt
The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.
Klíčová slova v angličtině
uchovávání potravin, mikrobiální bezpečnost potravin, kombinace koncentračních metod
Autoři
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Rok RIV
1999
Vydáno
22. 10. 1999
Nakladatel
Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni
Místo
Tatranská Lomnica
ISBN
80-85330-6
Kniha
Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal
Strany od
111
Strany do
114
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT939,
author="Milan {Drdák} and Igor {Mráz} and Mária {Veselá}",
title="Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín",
booktitle="Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal",
year="1999",
pages="4",
publisher="Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni",
address="Tatranská Lomnica",
isbn="80-85330-6"
}