Detail publikace

Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication

LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.

Originální název

Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Autoři

LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.

Vydáno

1. 1. 2000

Nakladatel

Zemědělská fakulta MZLU

Místo

Lednice

Strany od

18

Strany do

18

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT6653,
  author="Lubomír {Lapčík} and Barbora {Lapčíková} and Oldřich {Zmeškal}",
  title="Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication",
  booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication",
  year="2000",
  number="1",
  pages="1",
  publisher="Zemědělská fakulta MZLU",
  address="Lednice"
}