Detail publikace
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
ZEMANOVÁ, J. ŠTOUDKOVÁ, H. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. BŘEZINA, P.
Originální název
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Anglický název
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Anglický abstrakt
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Klíčová slova v angličtině
bitter peptides, Niva Cheese, MALDI-TOF
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; BŘEZINA, P.
Rok RIV
2006
Vydáno
26. 1. 2006
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
Mléko a sýry 2006
Strany od
172
Strany do
176
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT25125,
author="Jana {Zemanová} and Hana {Burianová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Pavel {Březina}",
title="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF",
booktitle="Mléko a sýry 2006",
year="2006",
pages="172--176",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Praha",
isbn="80-7080-620-6"
}